Pàgina web creada per un projecte universitari Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme

On sóm?

Carrer del Rosselló, 206, 08008 Barcelona

 

Horaris

Dijous de 00:00h a 06:00h (+18)
Divendres de 00:00h a 06:00h (+18)
Dissabte de 00:00h a 06:00h (+18)
Diumenges festius de 00:00h a 06:00h (+18)

 

FaQs

Quin és el preu de les entrades?
Les entrades tenen un cost de 12€. El preu per llista són 10€ fins les 02h.
Hi ha dresscode?
Elegant / formal.
Quin és el preu del guardarobes?
Té un cost de 2€ per peça i 4€ per bossa de mà.
Quin tipus de música poseu?
Música actual, grans èxits, reggaeton, pop i techno. Però depenent dels dj de l’event predominarà més un cert tipus de música.
Quina és l’edat mínima per entrar?
Per accedir a qualsevol dels nostres events és necessari tenir 18 anys.

 

Política de privacitat

MESCA BARCELONA no es fa responsable del contingut de les pàgines web a les quals pugui accedir l’usuari a través dels enllaços establerts en els seus llocs web i declara que en cap cas examinarà ni exercitarà cap mena de control sobre el contingut d’altres pàgines de la xarxa.


Així mateix, tampoc garanteix la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de pàgines alienes a la seva propietat a les quals es pugui accedir a través dels enllaços.


MESCA BARCELONA declara que ha adoptat totes les mesures necessàries per a evitar qualsevol mal que pugui derivar-se de la navegació per les seves pàgines web. En conseqüència, MESCA BARCELONA no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que pugui sofrir l’usuari a causa de la navegació per Internet.


MESCA BARCELONA no es responsabilitza dels danys o perjudicis de qualsevol tipus produïts en l’Usuari que portin causa de fallades o desconnexions en les xarxes de telecomunicacions que produeixin la suspensió, cancel·lació, instal·lació o interrupció del servei de la web durant la prestació del mateix o amb caràcter previ.


MESCA BARCELONA no es responsabilitza dels danys produïts en els equips informàtics, documents i/o fitxers dels Usuaris o de tercers durant la prestació del servei en el Portal.

 

Xarxes socials

Instagram: @mesca_bcn
E-mail: mescabarcelona@gmail.com
Info Whatsapp: 345678910